Profil

Tandlægerne Helenstræde ejes og drives af tandlægerne Søren Strabo og Thomas Borup. Klinikkens filosofi er at tilbyde god og nærværende tandbehandling. Vi prioriterer forebyggelse af tandsygdomme, og bevarelse af egne tænder så længe det er muligt og økonomisk forsvarligt.

Af behandlere beskæftiger vi ud over os selv 3 tandlæger og 3 tandplejere.

Vi lægger meget vægt på at vore patienter tilbydes forebyggende behandling hos vore tandplejere. Målet er jo, at man skal kunne passe sine tænder selv og have lavet så lidt tandbehandling som muligt. 

Vores formål er at tilbyde god reel tandpleje, der er tilpasset den enkelte patients behov og ønsker. Vi har en bred vifte af behandlere der tilsammen dækker over stor erfaring og den nyeste viden.

Klinikken er henvisningspraksis og har specialtandlægerne Malene Helleberg og Jesper Bak tilknyttet. Vi modtager henvisning af alle former for dentoalveolær kirurgi, implantatbehandling, bidfunktion, større protetiske rekonstruktioner og æstetisk/kosmetisk tandbehandling.

Vi vedligeholder og udvikler naturligvis løbende vore kompetance gennem deltagelse i relevante kurser i ind og udland.

Hvad angår den teknologiske udvikling, søger vi indrage de nye muligheder, der fremkommer i det omfang de kan tilføre vore patienter værdi og det er økonomisk og praktisk muligt.

Tandlæge Randers Strabo Borup
Tandlæge Randers Strabo Borup
Tandplejer forebyggelse blegning
Tandlæge Randers Strabo Borup implantatbehandling

Tandlægerne Strabo & Borup IS ● Tlf. 86 42 94 42 ● Cvr 30078446 ●  Helenestræde 3, 8900 Randers C